Inici del Contingut

Per què estudiar aquest Grau al Campus Igualada-UdL?

El Campus Universitari Igualada-UdL és el campus que la Universitat de Lleida té a la ciutat d’Igualada (Barcelona) i que està especialitzat en estudis d’EnginyeriaTICAdministració i Direcció d’Empreses i Ciències de la Salut.

En els darrers anys, el Campus Universitari Igualada-UdL ha consolidat la seva oferta formativa amb vuit titulacions (cinc graus, un doble grau i dos màsters), totes elles titulacions oficials a preu públic.

El Grau en Enginyeria Química proporciona la formació necessària per a la transformació de les matèries primeres en productes industrials, per a l’anàlisi i elaboració de productes orgànics i inorgànics, i per al control de qualitat d’aquests processos.

Els estudiants d'aquest Grau reben una sòlida formació teòrica que és complementada pel treball aplicat en els laboratoris de l'escola.

Amb aquesta titulació s’adquiriran els coneixements tècnics i les competències necessàries per a exercir la professió de Grau en enginyeria química.

Els alumnes que es graduïn, tindran un perfil formatiu idoni per poder desenvolupar la seva carrera professional en tasques: de gestió, organització comercial i direcció en àmbits de treball com la indústria química, els laboratoris d’anàlisi química, d’assajos i de control de qualitat, els departaments comercials i de màrqueting, les empreses consultores i assessories, l’administració pública o la universitat. 

També si decideixen continuar la formació universitària, es podrà accedir als estudis de màster.

AQUÍ podreu visualitzar l’oferta formativa dels màsters universitaris de la UdL.